Huisje, reisje, vliegtripje

Hi again!

Weer even een snelle dit keer want ik heb  het nog steeds DRUK! :D 2 banen tegelijkertijd kost best wel veel tijd maar gelukkig wordt de 2e baan die ik van huis/hostel uit kan toen nu weer wat minder druk.

Nu ik dan eindelijk aan het werk ben moet er natuurlijk ook woonruimte gezocht worden en daar ben ik afgelopen 2 weken dan ook mee bezig geweest. Na een aantal verschillende plekken te hebben bezocht heb ik afgelopen weekend een geschikte plek gevonden. Vanaf 15 April woon ik op/aan/in/at??(kweet t even niet meer… :lol: ) 1095 Bute Street. Lokatie is midden in downtown en vlakbij het hostel waar ik nu nog zit. Binnen 10 minuten zit je aan het strand, binnen 10 minuten zit je in Stanley Park en binnen iets langer zit je midden in de bergen. Ideale lokatie dus, vind ik zelf tenminste… :) De woonruimte deel ik met twee Koreaanse studenten die daar momenteel wonen maar ik heb wel mijn eigen kamer voorzien van bed, bank, TV, bureau en belangrijkste: internet! :P

Nu werk en woonruimte dan eindelijk geregeld is (jaja…. het heeft even geduurd) wordt het natuurlijk tijd om wat van Canada te gaan zien en dat ga ik dan gelijk Donderdag a.s. ook doen. Heb namelijk vorige week een vliegticket naar Toronto geboekt! Donderdag ochtend om 7 uur ‘s ochtends vertrekt mijn vliegtuig naar Toronto en Maandag avond vlieg ik weer terug. Waarom zomaar opeens naar Toronto? Toevallig kwam ik via MSN weer in contact met een Koreaan (niet mijn nieuwe huisgenoot maar wel toevallig :D ) die een paar jaar geleden tijdens een reis door de US een ‘tentgenoot’ van mij was. Toevallig studeert ie momenteel in Toronto en over 3 weken gaat ie weer terug naar Korea. Sowiezo wilde ik al even in Toronto kijken dus is dit een mooie gelegendheid om naar Toronto te gaan. Dus eigenlijk moet ik nu met mijn neus in de boeken over Toronto zitten want ik heb nog geen idee wat ik daar ga doen. Maar goed, de vlucht is 4 en een half uur dus dan kan ik mij ook nog altijd ‘voorbereiden’…. :D

Daarnaast is het afgelopen zondag dan ook eindelijk gelukt om na ruim 3 maanden weer even achter de stuurknuppel in t vliegtuug te kruipen en gelukkig kon ik het nog steeds. De landingen waren wel wat minder zachtjes dan ik gewend was maar de wielen zaten er allemaal nog onder toen ik uit stapte dus niets aan de hand toch? :shock:

Volgende week als ik weer terug ben uit Toronto kom ik misschien nog wel een keer uitgebreider terug op het vliegen en waarschijnlijk ook weer wat nieuwe fototjes enzo maar ik MOET me nu toch echt even gaan verdiepen in Toronto…. En ik bedenk me opeens dat ik ook nog een hostel in Toronto moet boeken want het is tenslotte nog te koud om onder de brug te gaan slapen….. nietwaar?

Bye for now!

Tags: , ,

3 Responses to “Huisje, reisje, vliegtripje”

 1. Age says:

  Is dit de opstap naar “huisje, boompje, beestje?”
  Maak er wat moois van in Toronto, het financiële centrum van Canada met een, volgens het journaal, voorbeeldig banksysteem. Misschien kan Wouter Bos daar ook nog eens kijken.

  Groet,

  Papa

 2. George says:

  He ontdekkingsreiziger!
  De nazaten van Columbus nog gezien?
  Leuk weer eens een berichtje te ontvangen van mijn ondernemende neef. Nog bedankt voor je kaart voor mijn verjaardag.
  Reistip: er ligt nog een dooie oom van mij ergens in de Rocky Mountains
  Creston? en heeft een heleboel geld in zijn broekzak zitten.
  Toronto ken ik maar weet dat de omgeving mooi is (meren) en de CN tower!

  Nog veel plezier daar, goed dat je je kansen grijpt!

  Groeten George

 3. Antoinette says:

  Hi jong!

  Goh wat beleef jij daar toch weer veel! Leuk dat je weer gevlogen hebt; hopelijk worden je onthoudingsverschijnselen weer wat minder?! Vandaar die harde landing, nou nou, maar gauw weer wat oefenen;)
  Ja jij hebt ook wel wat met Koreanen niet? Ze hebben wel aantrekkingskracht op jou: met een Koreaan in de tent, weer een ontmoeting met hem in Toronto, met twee Koreanen in je nieuwe woning.
  Straks ook nog naar Korea toe?!
  Nog even en we kunnen mee genieten van jouw belevenissen daar, we hebben iig vast een goede gids!
  Heel veel genieten daar en veel plezier in Toronto!

  Liefs,

  mam