Ben ik weer…

Heee, kennen jullie mij nog??? Ik zat even ondergedoken hoor… :D

Ha ja, mijn vorige blog was ergens in Augustus ofzo, da’s alweer een tijdje terug niet? Nou, ik weet dus ook niet precies meer wat er sindsdien allemaal gebeurd is dus ik zal wel even een soort en met van beknopte samenvatting geven, maar het kan zijn dat ik een aantal dingen vergeet te vermelden, maar dan zal dat ook wel niet interessant genoeg geweest zijn om hier te vermelden. ;)

Oke, in September was ik de helft van de maand weg en toen ik terug was ging m’n laptop kapot, dus toen kon er natuurlijk ook geen weblog geschreven worden. Inmiddels heb ik weer een nieuwe laptop dus ik kan weer voluit bloggen! :)

Goed, inmiddels is September alweer een tijdje terug dus echt vers in het geheugen ligt het allemaal natuurlijk niet meer!

September was de maand van de helften, de helft van de maand was ik weg, de andere helft was ik thuis (in Vancouver dan ;) ). De eerste helft van September was ik aan de ene helft van de wereld, de tweede helft van September was ik aan de andere helft van de wereld. De ene helft van September werkte mijn laptop, de andere helft niet, oh of eigenlijk voor de helft, want alleen m’n beeldscherm was kapot, de toetsenbord helft en alles daaronder werkte nog gewoon. Zal ik nu maar ophouden met dit halve gelul, want het is eigenlijk alleen maar inspiratieloos weblog vullen… :P

Goed, de eerste helft van mijn eerste helft van de maand September, zat ik in Hong Kong. (tja, je bent tenslotte niet altijd in Canada he ;) ). Dus ja Azie was ik ook nog niet geweest, dus daar moest natuurlijk ook een keer een reisje naar toe en Hong Kong is natuurlijk altijd een interessante stad! Warm, heel veel mensen en hele hoge gebouwen! Een mooi stedentripje waar plaatjes meer dan de helft van het verhaal vertellen:

Hong Kong

Hong Kong Skyline

Hong Kong Skyline by night

Hong Kong Skyline van boven af

Een erg interessante stad en een mooie introductie van Azie. Hopelijk kom ik de komende jaren nog eens vaker in Azie, want ook hier valt natuurlijk nog erg veel te zien!

De tweede helft van mijn eerste helft van September ging het reisje met een korte tussenstop in Vancouver (om de reis in 2 helften te delen uiteraard) door naar New York! Toevallig waren hier een aantal familie leden in de buurt (niet allemaal maar de helft ofzo) en die heb ik daar natuurlijk eventjes opgezocht! Ik was al eens eerder in New York geweest dus deze keer heb ik het met eigen ogen gezien in plaats van door de lens van een camera. ;) Heb dus niet eens heel erg veel foto’s gemaakt zag ik toen ik mijn foto’s van New York wilde bekijken bij thuiskomst. Maargoed, ook hier toch nog maar weer een aantal plaatjes:

Vrijheid!

New York, New York

Meer New York, New York

Oh My God!

Nou, het is allemaal maar een beetje halfjes zo met de foto’s maar het is tenslotte ook het blog van het halve werk nietwaar?? ;) Het waren beide in ieder geval erg leuke reisjes!

Oktober was niet heel erg spectaculair. Oh ja, het was Halloween in Oktober dus moest er even Pumpkin Pie worden gegeten en waar kan dat beter dan op Chiliwack’s Fly for Pie Airport? Gelijk weer een goede reden om even te vliegen!

De vertrouwde Katana op Chilliwack Airport

De Fraser River, ten oosten van Vancouver

November, hmmm, dat is deze maand. Oh ja, ik was jarig volgens mij in deze maand want er lagen opeens allemaal verjaardags felicitaties in de brievenbus, iedereen bedankt voor de kaartjes hoor!! ;)

Het winterweer begint hier inmiddels ook goed door te zetten en het vriest hier inmiddels behoorlijk, zo’n -9 graden was het de afgelopen dagen met een stevig windje uit het noord oosten waardoor de gevoelstemperatuur ver beneden de -10 ligt, brrrrrrr. Toch waren mijn collega en ik gisteren zo gek om een Bike to Work Day te organiseren, zo’n 30KM heen en weer 30KM terug, m’n tenen zijn in ieder geval redelijk afgekoeld, volgende keer maar 2 paar sokken aan! Brrrrr…..

Nou nu zal ik wel zo’n beetje de helft hebben verteld van wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen tijd.. Hopelijk duurt de volgende blog minder dan de helft zo lang! ;)

Cheers!

Tags: , ,

4 Responses to “Ben ik weer…”

 1. George says:

  Ben jij Redmar ? Een of andere halve? gare neef uit Canada?
  Het leeft dus nog!
  Ik dacht dat de Chinezen in Honkong jou door de bami pang pang hadden gemalen.

  2 x de helft is 1!
  een goed begin is het halve werk
  beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald
  etc………….

  Halve groet,

  George

 2. Antoinette Atsma says:

  Ja volgens mij heb je ook echt maar de helft verteld!! ;)
  Volgende keer mag je best wat meer dan de helft vertellen hoor i.p.v.
  minder dan de helft!
  Maar je hoeft ook niet alles te vertellen hoor, je moet ook nog wat over houden voor de volgende keer toch??? En geheimen zijn er ook nog.
  En wie weet komt hier nog eens een keer heel belangrijk nieuws op te staan, want je gaat vast nog wel eens weer naar HK :)
  Daar krijg je vast geen koude voeten, haha!
  Nou eerst maar weer uitkijken naar je tripje naar Nederland, we kijken naar je uit met kerst! En dan………………back Vancouver??

  Liefs, mamma

 3. Berber says:

  Heeft Tobin er nu een halve gare oom bij ??? :-)
  Wat een half bakken praatjes, de volgende keer wil ik echt weer het hele verhaal hoor ;-)
  Alsof de helft nog niet leuk genoeg is….
  Gezellig Red dat je snel weer in NL bent. We hopen je met kerst te zien en kom je anders tussen kerst en oud en nieuw bij ons logeren?
  Liefs Berber

 4. Gerrit Jacobs says:

  Hi Redmar,ben het eens met je moeder,de fotos zijn erg mooi vooral uitvergroot.
  Geniet er van, nu kan het nog.
  Zit er in die Canadese DA20 een rotax motor???
  Met vriendelijke vliegergroeten.
  Tot de Kerst???