Archive for February, 2011

Winterslaap

Wednesday, February 16th, 2011

Zooo, ik was even in winterslaap in december en januari. Het is inmiddels alweer halverwege februari dus hoog tijd om uit mijn winterslaap te ontwaken!

Een deel van mijn winterslaap heb ik weer even in Nederland doorgebracht, waar ik zo afentoe ook even mijn gezicht moet laten zien, want anders kennen ze mij niet meer… :) Helaas was het weer in Nederland precies zo als in Vancouver, dus dat betekende veel binnen zitten. Maar het was natuurlijk wel leuk om weer even wat oude (en een nieuwe ;) ) gezichten te zien!

Terug in Vancouver ben ik, traditie getrouw, weer eens verhuisd. Dit keer ben ik op zoek gegaan naar een eigen appartement wat ik dankzij mijn Koreaanse connecties :P heb gevonden. En gek genoeg zit ik nu weer in hetzelfde flatgebouw als waar ik in 2009, ook woonde. Niet in dezelfde unit maar wel hetzelfde gebouw. Hier om precies te zijn:


View Larger Map

Kennen jullie het nog?? :D

Omdat ik nu zelf huurder ben van het appartement maar het nog wel steeds wilde delen met huisgenoten moest ik nu zelf opzoek naar huisgenoten. Gelukkig ging dit makkelijk en al heel snel 2 gevonden. En uiteraard moest handige Harry nog een beetje klussen hier en daar in t nieuwe huisje, maar dat was gelukkig niet al te veel aangezien ik het appartement met meubels en al van een Koraan (maar zonder Koreaantjes :) ) heb overgenomen.

Ha, komen jullie nu een keer op bezoek in Vancouver? Kan nu gewoon mijn huisgenoten eruit schoppen en er staat een bed voor jullie klaar! ;)

Oh, en zoals gewoonlijk weer een panorama foto van mijn nieuwe uitzicht:

Ik heb de binnenkant maar even achterwege gelaten, maar het komt een beetje in de buurt van dit:


Haha, nee het valt wel een beetje mee hoor… ;)

Geeeeuww, wha, vermoeiend hoor zo’n winterslaapje…. Heb ik nog meer om over te schrijven? Oh, ja, mijn Engelse travelmate, kennen jullie m nog?? Waar ik in 2009 geregeld tripjes mee in Canada heb gemaakt? Hij is momenteel flink aan het reizen aan de andere kant van de wereld en in maart is Thailand zijn volgende bestemming. Begin dit jaar vroeg ie aan mij, ‘kom je ook naar Thailand?’ Hmmm, euuh, tja, t staat nog wel steeds een keer op mijn lijstje van te bezoeken landen (welk land niet trouwens?). En echt veel in Azie ben ik nog niet geweest…. Hmm, ja, waaroom ook niet he. Dus, zogezegd, zogedaan en inmiddels is er vlucht naar Bangkok geboekt! :P Een beetje last-minute eigenlijk :D en ik moet snel eens even dat boek over Thailand openslaan want echt veel weet ik nog niet. Over 2 weken vertrek ik al geloof ik, als het dan 2 maart is tenminste… aaaah! :o

Als het goed is, als ik terug kom uit Thailand, dan is het alweer bijna April dus hopelijk inmiddels hier in Vancouver ook weer mooi weer en hopelijk weer wat lokale avontuurtjes. Anders moet ik haast de naam van mijn weblog aanpassen…..

Ok, ik ga nu even Thais leren, ik stuur binnenkort wel een mooie foto van onder een palmboom ofzo…