Archive for February, 2010

Verhuizen

Thursday, February 11th, 2010

Daaag, het is alweer eventjes een tijdje stil op mijn weblog niet? Niet zo heel veel bijzonders te melden behalve dat ik per 1 Maart op een nieuw adres woon. Mijn Koreaanse huisgenoot, die tevens de hoofdhuurder is van het appartement, gaat weer terug naar Korea. Aangezien ik niet echt geinteresseerd was om zijn appartement inclusief alle meubels over te nemen was het alternatief om op zoek te gaan naar een nieuw dak boven mijn hoofd. En dat is inmiddels gevonden, 300 meter verderop. En weer heb ik (2 dit keer) Koreaanse huisgenoten. Soms vraag ik me af of ik wel in Canada woon en niet ergens in Azie ofzo! :D

Dit is mijn nieuwe plek per 1 Maart:


View Larger Map

Wisten jullie trouwens al dat de Olympische Spelen morgen in Vancover beginnen? Ik dacht ik meld het maar even want jullie zijn er vast niet van op de hoogte wat er hier allemaal in het verre Vancouver gebeurt… :roll:

Hallo!?! De hele Nederlandse Delegatie incl. Hollands meezing-geweld komt hierheen heb ik gehoord. :shock: Ik denk dat ik de komende 2 weken even onderduik, geluidsdempers tot diep in de buis van eustachius…

En helaas, het luchtruim invluchten is ook geen optie de komende tijd want door de Olympische Spelen is het vliegverkeer de komende tijd (8 weken lang!) zo zwaar beveiligd dat pleziervluchtjes zo goed als onmogelijk zijn. :( Maargoed, met dat Hollandse meezinggeweld op de grond lijkt mij dat in dit geval ook wel verstandig… je weet maar nooit waar sommige mensen toe in staat zijn…. :twisted:

Voor de rest is het niet allemaal zo kommer en kwel en leed en ellende als ik hier vertel hoor, dankzij de Olympische Spelen is er de komende tijd erg veel te zien en te doen in Vancouver. En waarschijnlijk zal ook ik wel eventjes naar het schaatsen kijken, maar dan wel met een Canadees biertje in plaats van een Heineken… ;) Nee hoor, ik ga ook nog wel even in het Holland Heineken House kijken hoor, leuk hopvalderiehopvaldera in de polonaise door Vancouver… :lol:

Oh, trouwens, afgelopen week kwam de olympische vlam achter bij mijn werk langs. Kijk daar gaat ie:

Nou, voor de rest geen nieuws. Ik laat jullie wel even horen wanneer Sven heeft gewonnen…. ;)