Archive for December, 2009

Netherlands

Saturday, December 26th, 2009

Zo, ik ben weer aan een nieuw tripje begonnen hoor. Dit keer helemaal naar het verre Nederland! :) Afgelopen donderdag ben ik hier alweer aangekomen. Net op tijd dus om nog even de kerstdagen te vieren.
Sinds mijn vorige tripje naar Whitehorse is er eigenlijk niet zo veel spanneds meer gebeurd. Het is eigenlijk best wel regenachtig weer momenteel in Vancouver dus dat betekent veel binnenzitten. Wel is het zo dat wanneer het in Vancouver regent het meestal in de bergen in Noord Vancouver sneeuwt. Dus daar ben ik nog wel even een dagje aan het snowshoe’en geweest. Dan ga je met speciale schoenen door de besneeuwde bergen lopen zegmaar. Kijk, winterwonderland:

IMG_7173 (Large)

IMG_7175 (Large)

Maar, nu dus weer in Nederland…. Het was een erg mooi jaar in Canada en erg veel gezien en gedaan. Hebben jullie ook het idee dat ik het daar nog wel wat langer kan uithouden?? Ja he? :P Daarom heb ik maar weer een nieuw visum aangevraagd voor nog een jaartje! Ergens begin van januari zal ik alweer die kant opvliegen. Hopelijk voor weer een mooi jaar. In ieder geval kan ik de Olympische Winterspelen in februari daar dan meemaken en dat is ook wel leuk denk ik. En wat ik de rest van het jaar verder ga doen, dat zie ik nog wel weer. :D Prettige feestdagen in ieder geval en tot volgend jaar!

Oh en als afsluiter van het jaar heb ik nog een mooie video van de Air Rally van afgelopen zomer, toch wel een van de hoogtepunten van het jaar: